Elektro-Montasje AS Vinstra

Hvordan velge riktig belysning?

Riktig belysning er viktig for å sette stemningen i hjemmet ditt. Belysningen kan til og med være avgjørende for ditt energinivå og generelle trivsel i hverdagen. Klikk deg gjennom vår belysningsguide og la deg inspirere.

en ny og moderne enebolig med led-lys og led-striper utendørs

Grenseløse muligheter med LED-striper


LED-striper passer inn i nesten alle interiører, og her er det bare fantasien som begrenser.​ LED-stripene gir svært behagelig lys i den temperaturen som ønskes, de er utrolig stilige og det er enkelt og raskt å montere.​ Sist, men ikke minst, gir LED-striper stor effekt på lite strøm - praktisk og visuelt. 

Usikker på hvilke muligheter du har med LED-belysning? Dette kan vi! Klikk deg inn og la deg inspirere av de fantastiske mulighetene med LED-striper.

Bygg med lys fra SG Armaturen

Ser du etter innhold for bedrifter eller næringsvirksomhet?

Nå har RoHS-direktivet innført store endringer. Alle halogenpærer og lysstoffrør fases ut, og gamle lamper skal byttes med nye. Her kan du finne alt du må vite om endringene, og få inspirasjon til nye muligheter med belysning.

Ønsker du hjelp med belysning?

Vi er spesialister på lys. Trenger du hjelp til å planlegge eller montere belysningen i boligen din? Kontakt oss, så hjelper vi deg med resten!